Gotong-royong Bersihkan Jambatan Sg. Kelong

Posted by Wan Rahibullah Hj. Wan Ismail on January 18th, 2012 in DUN Limbongan, Makluman No Comments

SG. KELONG, 17 Jan – Kehadiran kakitangan dari Jabatan-jabatan Negeri dan Persekutuan pagi ini mencapai maltlamat untuk bekerjasama membersihkan sampah-sarap yang tersangkut di Jambatan Sg. Kelong akibat dari arus deras di musim tengkujuh ini.

Foto 1: ADUN Limbongan bersama beberapa orang pegawai dari Jabatan-jabatan Negeri dan Persekutuan sedang memerhatikan sampah-sarap yang dibawa arus deras tersangkut di kaki jambatan

ADUN Limbongan menyatakan rasa syukur kehadrat Allah SWT kerana dapat menyelesaikan masalah rakyat ini dengan kerjasama dari semua pihak yang terlibat.

Melihat kepada struktur jambatan yang sudah berumur lebih kurang 35 tahun ini, satu kata sepakat telah diambil bagi memberi jaminan keselamatan dan penyelenggaraan pada masa-masa akan datang oleh pegawai-pegawai dari jabatan-jabatan yang terlibat termasuk Ketua Jajahan Pasir Puteh, Hj. Nazran yang juga turut sama dalam program tersebut.

Foto-foto lain:

1. Bersama Ketua Jajahan dan pegawai-pegawai                                    2. Keadaan jambatan selepas gotong-royong

Tags: ,

Leave a Reply